Frodo Cup 2016

Frodo Cup koostuu osakilpailuista ja finaalista. Osakilpailuissa on kullekin luokalle kolme agilityrataa ja hyppyrata. Viimeinen ilmoittautumispäivä kaikkiin osakilpailuihin on perjantai 2.9.2016.

Ma, ti, to, pe kilpailut järjestetään iltakilpailuina klo 18 alkaen. HUOM! Keskiviikkona tuomari ehtii paikalle vasta kello 18.30, joten rakennamme radan valmiiksi, mutta kisat alkavat vasta tuomarin saavuttua! Lauantaina 10.9. järjestetään virallisina hyppy- ja agilityrata sekä epävirallinen finaali.

OSAKILPAILUT:
ma 5.9. 2 x 1 lk, tuomari Jari Suomalainen
ti 6.9. 2 x 2 lk, tuomari Seppo Savikko
ke 7.9. 2 x 3 lk minit, tuomari Jari Suomalainen
to 8.9. 2 x 3 lk medit, tuomari Esa Muotka
pe 9.9. 2 x 3 lk maksit, tuomari Jari Suomalainen
la 10.9. hyppyrata ja agilityrata kaikille luokille (1-3), tuomarit Seppo Savikko ja Jari Suomalainen. Lauantaina ratkotaan myös cavalier king charlesinspanieleiden ja PONien rotumestaruudet.

Finaaliin pääsee jokaisesta osakilpailusta luokkansa kolme parasta tuloksen tehnyttä koirakkoa. Mikäli kolmen parhaan joukkoon sijoittuneella koirakolla on jo finaalipaikka, paikka ei siirry neljännelle jne. 

Finaali on Gambler-kilpailu. Kaikki koirakot koko- ja tasoluokasta riippumatta kilpailevat samasta palkinnosta. Koira voi osallistua finaaliin vain yhden ohjaajan kanssa. Lue lisää Gambler-säännöistä >>>

Gambler-kilpailun voittanut koirakko saa jatkossa osallistua ilmoittautumismaksutta RimAn virallisiin agilitykilpailuihin. Toiseksi tullut koirakko saa viiden vuoden ajan ja kolmanneksi tullut kahden vuoden ajan osallistua RimAn virallisiin ilmoittautumismaksutta. Palkinnot ovat koirakkokohtaisia.

Vuoden 2016 Frodo Cupin voittivat Tommi Raita-aho ja Satiainen, toiseksi tulivat Hannamari Nieminen ja Qra ja kolmanneksi Outi Harju ja Olli.

 

 

Vuoden 2015 Frodo Cupin voittivat Petri Heinonen ja Blitz, toiseksi tulivat Ulla Viholainen ja Tami ja kolmanneksi Päivi Männistö ja Kisu.